Skip to main content

Een stukje Toscane in de Achterhoek: wijngoed Montferland. Vier hectare wijngaarden in een prachtige Achterhoeks landschap. Eigenaren  – en tevens onze buren – Magda en Leon Masselink leiden je rond en vertellen over hun wijngoed. Vanzelfsprekend proef je hun wijnen in een gezellig proeflokaal of op het terras te midden van de wijngaarden. De wijnen van wijngoed Montferland zijn bekroond met nationale en internationale prijzen (o.a. gouden medailles in Berlijn en Wenen. Wijngoed Montferland

Wijnroute Montferland

Deze route voert door het uitgestrekte landelijke gebied tussen de Montferlandse bossen en de Oude IJssel. Richting het stadje ’s-Heerenberg komen de heuvels van het Montferland weer dichterbij. Het heuvelachtige landschap biedt prachtige vergezichten. Onderweg komt u langs wijngoed Montferland en wijngaarden ‘t Oerlegoed en Bergherbos. Wijnroute Montferland