Skip to main content

Fietsen in Montferland

Montferland is een walhalla voor elke fietser. Je fietst door het mooie landschap met vergezichten afgewisseld door pittoreske kernen en cultuurhistorische gebouwen. Uniek is het grensoverschrijdende netwerk van fietspaden. Fietsen in Montferland

Grensoverschrijdende fietstocht

Geniet van een mooie grensoverschrijdende fietstocht zoals de ca. 34 km lange Gendringen-Anholt fietstocht .

Wandelen in natuurgebied Engbergen

Engbergen is een natuurlijk recreatiegebied tussen Gendringen, Ulft en Voorst met bos, uitgestrekte weilanden en rustgevende riviertjes. Je loopt over mooie wandelpaden, smalle graspaadjes en rustige grindwegen. Regelmatig loop je nabij de rivieren Oude IJssel en de Aa-strang waar je heerlijk kunt genieten van de vele watervogels. Wandeling over Engbergen